Telefonie

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Inkopen vaste en mobiele telefonie

Inkopen vaste en mobiele telefonie

Binnenkort start Schoolinkoop een inkooptraject voor vaste en mobiele telefonie. Denk hierbij niet alleen aan de kosten die gemoeid zijn met het gebruik van belminuten of MB’s,

maar ook aan de lease/aankoop van toestellen en de garantieafhandeling. Het is vanaf nu mogelijk om op dit traject in te schrijven!

Binnenkort start Schoolinkoop een inkooptraject voor vaste en mobiele telefonie. Denk hierbij niet alleen aan de kosten die gemoeid zijn met het gebruik van belminuten of MB’s, maar ook aan de lease/aankoop van toestellen en de garantieafhandeling. Het is vanaf nu mogelijk om op dit traject in te schrijven!

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en wordt je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan duurzame producten en dienstverlening. Ook bij telefonie zullen wij voor u op zoek gaan naar een duurzame oplossing.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. Wij monitoren de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

Dashboard

Schoolinkoop zorgt dat je middels een dashboard inzicht krijgt in het totale en individuele verbruik van belminuten en data. Je hebt online inzicht in de actuele status van een order en je ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

“Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.”

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.