Meubilair: Webinar collectieve Europese aanbesteding

Meubilair: Webinar collectieve Europese aanbesteding

Meubilair_Onderwijs_schoolinkoop_Webinar

Meubilair: Webinar collectieve Europese aanbesteding

4 juni 2024
van 14:00
tot 15:00

Welkom bij de webinar voor de nieuwe aanbesteding van meubilair, georganiseerd door Schoolinkoop! Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan deze belangrijke sessie:

  • Datum: Dinsdag 4 juni  2024
  • Tijd: 14:00 uur
  • Duur: 1 uur

Belangrijke opmerking: De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams.

Agenda

1. Introductie van Schoolinkoop: Leer meer over wie wij zijn, wat we doen en hoe we scholen ondersteunen bij het verkrijgen van hoogwaardig meubilair tegen concurrerende prijzen.

2. Uitleg over de aanbesteding: Ontdek hoe de aanbesteding voor meubilair wordt uitgevoerd, inclusief het proces, de belangrijkste aandachtspunten en de te volgen stappen.

3. Tijdlijn en deadlines: Krijg inzicht in de tijdlijn van de aanbesteding, inclusief belangrijke deadlines die moeten worden gevolgd voor een soepele en succesvolle deelname.

4. Q&A-sessie: Heb je vragen over de aanbesteding of wil je meer informatie? Tijdens deze sessie worden al je vragen beantwoord.

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de Teams-link voor de webinar toe:

Heb je vooraf al vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.

We kijken ernaar uit om je te zien tijdens de webinar en je alles te vertellen wat je moet weten over de nieuwe aanbesteding voor meubilair.

Tot dan!

Het Schoolinkoop-team

Vorig bericht
Meubilair: Webinar collectieve Europese aanbesteding
Volgend bericht
Sanitaire producten: Webinar collectieve Europese aanbesteding

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.