Busvervoer

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Inkopen Busvervoer

Inkopen Busvervoer

Binnenkort start Schoolinkoop een Europese aanbesteding voor ééndaags en meerdaags busvervoer. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzaam vervoer kan verzorgen. U kunt vanaf nu kosteloos deelnemen aan de aanbesteding.

Als onderdeel van het collectief heeft u een krachtige positie. Daarbij heeft u inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kunt u de komende jaren met uw vragen terecht bij Schoolinkoop. Word jij ook onderdeel van het collectief voor duurzaam busvervoer?

Binnenkort start Schoolinkoop een Europese aanbesteding voor ééndaags en meerdaags busvervoer. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzaam vervoer kan verzorgen. U kunt vanaf nu kosteloos deelnemen aan de Europese Aanbesteding. Als onderdeel van het collectief heeft u een krachtige positie. Daarbij heeft u inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kunt u de komende jaren met uw vragen terecht bij Schoolinkoop. Word onderdeel van het collectief voor een duurzame ongediertebestrijding tegen een scherpe prijs

Onze Transparante Aanpak

Schoolinkoop wil het aantal ingezette bussen zo veel mogelijk beperken, voor een zo klein mogelijke milieu impact. We vragen dan ook een breed scala aan touringcars uit, zodat het altijd aansluit bij uw situatie.

De prijs die u betaalt is altijd transparant. U betaalt een uurtarief voor de chauffeur en een prijs per kilometer. Hierdoor weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Aanbesteding

Alle diensten worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en wordt u volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

We kopen busvervoer in voor zowel ééndaagse als meerdaagse reizen. Daarbij gaan we een contract aan met meerdere vervoersbedrijven. Zij worden allemaal aan strenge kwaliteitseisen getoetst.

Prijs

U betaalt een uurtarief voor de buschauffeur en een kilometertarief dat afhankelijk is van het type touringcar dat u gebruikt. Hierdoor betaalt u altijd een eerlijk en transparante prijs voor uw busvervoer.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de dienstverlening. Zowel de dienstverlener zelf als de voertuigen worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

U krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot u tevreden bent. Komt u er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Schoolinkoop u bij tot het probleem opgelost is!

Transparant

We maken transparant waarvoor u betaalt. Bij buitenlandse reizen kan er sprake zijn van parkeerkosten, tolgelden of hotelovernachtingen. Wanneer dit het geval is, wordt u vooraf geïnformeerd.

“We printen per persoon gemiddeld 1.350 A4tjes per jaar.”

 

– Milieucentraal

Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Het collectief voor busvervoer wordt niet in samenwerking met Verus, VOS/ABB, VGS, LVGS, VBS en ISBO uitgevoerd.

Menu