Busvervoer

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Inkopen Busvervoer

Inkopen Busvervoer

Schoolinkoop is een Europese aanbesteding voor ééndaags en meerdaags busvervoer gestart. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzaam vervoer kan verzorgen. Naar verwachting is de aanbesteding in september 2021 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten.

Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Daarbij kun je de komende jaren met alle vragen terecht bij Schoolinkoop. 

Schoolinkoop is een Europese aanbesteding voor ééndaags en meerdaags busvervoer gestart. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzaam vervoer kan verzorgen. Naar verwachting is de aanbesteding in september 2021 afgerond en kunt u vanaf dat moment kosteloos aansluiten. Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Daarbij kun je de komende jaren met alle vragen terecht bij Schoolinkoop. 

Onze Transparante Aanpak

Schoolinkoop wil het aantal ingezette bussen zo veel mogelijk beperken, voor een zo klein mogelijke milieu impact. We vragen dan ook een breed scala aan touringcars uit, zodat het altijd aansluit bij uw situatie.

De prijs die u betaalt is altijd transparant. U betaalt een uurtarief voor de chauffeur en een prijs per kilometer. Hierdoor weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Aanbesteding

Alle diensten worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

We kopen busvervoer in voor zowel ééndaagse als meerdaagse reizen. Daarbij gaan we een contract aan met meerdere vervoersbedrijven. Zij worden allemaal aan strenge kwaliteitseisen getoetst.

Prijs

Je betaalt een uurtarief voor de buschauffeur en een kilometertarief dat afhankelijk is van het type touringcar dat je gebruikt. Hierdoor betaal je altijd een eerlijk en transparante prijs voor het busvervoer.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de dienstverlening. Zowel de dienstverlener zelf als de voertuigen worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Kom je er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Schoolinkoop je bij tot het probleem opgelost is!

Transparant

We maken transparant waarvoor je betaalt. Bij buitenlandse reizen kan er sprake zijn van parkeerkosten, tolgelden of hotelovernachtingen. Wanneer dit het geval is, word je vooraf geïnformeerd.

“We printen per persoon gemiddeld 1.350 A4tjes per jaar.”

 

– Milieucentraal

Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Het collectief voor busvervoer wordt niet in samenwerking met Verus, VOS/ABB, VGS, LVGS, VBS en ISBO uitgevoerd.

Menu