ICT-Hardware

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Inkopen ICT-Hardware

Inkopen ICT-Hardware

In 2021 start Schoolinkoop een Europese aanbesteding voor ICT-Hardware. Denk hierbij aan desktops, laptops, monitoren, tablets en randapparatuur. Wij zorgen voor een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur kan leveren, inclusief service en onderhoud. U kunt nu kosteloos deelnemen

aan de Europese Aanbesteding. Als onderdeel van het collectief heeft u een krachtige positie. Daarbij heeft u inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kunt u de komende jaren met uw vragen terecht bij Schoolinkoop. Twijfelt u nog of u mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

In 2021 start Schoolinkoop een inkooptraject voor ICT-Hardware. Wij zorgen voor één of meerdere partijen die tegen een goede prijs kwalitatieve en duurzame hardware kunnen leveren. Van leveranciers wordt verwacht dat zij een breed scala aan apparaten kunnen leveren, waarbij een transparant prijsmodel wordt uitgevraagd.

Goede en betaalbare hardware

Digitaal lesgeven wordt steeds belangrijker. Maar hoe zorgt u er voor dat alle leerlingen over de juiste devices beschikken en hoe houdt u dit betaalbaar? In ons collectief hoeft u zich hier geen zorgen

over te maken. Wij zorgen voor een breed aanbod aan hardware en weten altijd iets te vinden dat bij uw behoeften aansluit. Daarnaast zorgen we er voor dat de prijzen laag zijn en laag blijven.

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en wordt u volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

Er wordt een breed scala aan hardware aangeboden; van tablets tot all-in-one computers. Ook krijgt u de keuze uit een groot assortiment randapparatuur. Wij zorgen ervoor dat het hardware aanbod aansluit bij uw unieke situatie.

Prijs

Hardwareprijzen fluctueren enorm. Wij zorgen er daarom voor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden die met de markt meebeweegt. Wordt hardware in de loop der tijd goedkoper? Dan profiteert ook u hiervan.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de hardware zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

U krijgt een vaste contactpersoon voor al uw (advies)vragen. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot u tevreden bent.

Defect?

Schoolinkoop zorgt voor een goede garantieregeling. Dit betekent dat wanneer uw apparatuur meermaals technische problemen heeft, deze kosteloos vervangen wordt.

“Iedere scholier moet in de toekomst over een computer en een internetverbinding kunnen beschikken.”

 

– PO Raad

Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Het collectief voor ICT-Hardware wordt niet in samenwerking met Verus, VOS/ABB, VGS, LVGS, VBS en ISBO uitgevoerd.

Menu