Ongediertebestrijding

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Inkopen Ongediertebestrijding

Inkopen Ongediertebestrijding

Binnenkort start Schoolinkoop een aanbesteding voor ongediertebestrijding. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzame bestrijding kan verzorgen. Je kan vanaf nu kosteloos deelnemen aan deze aanbesteding.

Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie. Daarbij heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met alle vragen terecht bij Schoolinkoop. Word onderdeel van het collectief voor duurzame ongediertebestrijding!

Binnenkort start Schoolinkoop een aanbesteding voor ongediertebestrijding. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzame bestrijding kan verzorgen. Je kan vanaf nu kosteloos deelnemen aan deze aanbesteding. Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie. Daarbij heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met alle vragen terecht bij Schoolinkoop. Word onderdeel van het collectief voor duurzame ongediertebestrijding!

Onze Transparante Aanpak

Bij de implementatie wordt er bij elke locatie een nul-meting uitgevoerd waarvan je een rapport ontvangt. Op basis van de nul-meting wordt het plan

van aanpak in overleg vastgesteld. Afhankelijk van de nul-meting wordt bepaald hoeveel controles er per jaar worden uitgevoerd.

Aanbesteding

Alle diensten worden professioneel ingekocht middels een aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

De ongediertebestrijder gebruikt een maatwerkaanpak per schoollocatie. Er wordt gestart met een inventarisatieronde, waarna de meest geschikte aanpak voor de situatie gekozen wordt. Gedurende het contract wordt constant gemonitord of dit nog steeds de beste aanpak is voor de specifieke situatie.

Inzicht

Dankzij de nul-meting heb je vanaf het begin af aan al inzicht in de kosten en tijdsbesteding voor ongediertebestrijding. Daarnaast let de leverancier tijdens de controles goed op eventuele gebreken aan het pand waardoor ongedierte binnen kan komen. Hij rapporteert hierover en repareert kleine gebreken direct.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid. We stellen strenge eisen aan het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen, het wagenpark en het gebruikte materieel van de leverancier.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Kom je er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Schoolinkoop je bij tot het probleem opgelost is.

Prijs

De prijs wordt bepaald op basis van een uurtarief en tijdsbesteding per controle. Naar aanleiding van een nul-meting wordt het aantal controles per jaar vastgesteld. Zo is altijd duidelijk waarvoor je betaalt en krijg je een eerlijke en transparante prijs voor de ongediertebestrijding.

“Het gebruik van middelen tegen ratten en muizen op basis van anticoagulantia (bloedverdunners) mag in de toekomst alleen in een strikt geïntegreerd plaagdierbeheerssysteem (IPM) worden toegepast.”

 

– CTGB
Bron: CTGB (2018)

Het gebruik van middelen tegen ratten en muizen op basis van anticoagulantia (bloedverdunners) mag in de toekomst alleen volgens een strikt geïntegreerd plaagdierbeheerssysteem (IPM) worden toegepast.

 

– CTGB
Bron: CTGB (2018)

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Het collectief voor Ongediertebestrijding wordt niet in samenwerking met Verus, VOS/ABB, VGS, LVGS, VBS en ISBO uitgevoerd.

Menu