Ongediertebestrijding

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Inkopen Ongediertebestrijding

Inkopen Ongediertebestrijding

Binnenkort start Schoolinkoop een Europese aanbesteding voor ongediertebestrijding. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzame bestrijding kan verzorgen. U kunt vanaf nu kosteloos deelnemen aan de Europese aanbesteding.

Als onderdeel van het collectief heeft u een krachtige positie. Daarbij heeft u inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kunt u de komende jaren met uw vragen terecht bij Schoolinkoop. Word onderdeel van het collectief voor een duurzame ongediertebestrijding!

Binnenkort start Schoolinkoop een Europese aanbesteding voor ongediertebestrijding. We zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatief en duurzame bestrijding kan verzorgen. U kunt vanaf nu kosteloos deelnemen aan de Europese Aanbesteding. Als onderdeel van het collectief heeft u een krachtige positie. Daarbij heeft u inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kunt u de komende jaren met uw vragen terecht bij Schoolinkoop.

Onze Transparante Aanpak

Bij de implementatie wordt er bij elke locatie een nul-meting uitgevoerd waarvan u een rapport ontvangt. Op basis van de nul-meting wordt het plan van aanpak in overleg met u vastgesteld.

Afhankelijk van de nul-meting wordt een aantal controles per jaar uitgevoerd. Het aantal controles bepaalt samen met de vierkante meters uw prijs van de specifieke locatie.

Aanbesteding

Alle diensten worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en wordt u volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

De ongediertebestrijder past zijn aanpak aan op uw locatie. Er wordt gestart met een inventarisatieronde, waarna de meest geschikte aanpak voor uw situatie gekozen wordt. Er wordt steeds gemonitord of dit nog steeds de beste aanpak is voor uw situatie.

Transparant

Uw prijs wordt bepaald op basis van de vierkante meters en het aantal jaarlijks benodigde controles van uw locatie. Zo is altijd duidelijk waarvoor u betaalt en betaalt u een eerlijke en transparante prijs voor uw ongediertebestrijding.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid. We stellen strenge eisen aan het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen, het wagenpark en het gebruikte materieel van de leverancier.

Service

U krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot u tevreden bent. Komt u er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Schoolinkoop u bij tot het probleem opgelost is.

Prijs

U kunt per locatie kiezen voor een all-in prijs of het standaardtarief waarbij u afrekent naar welke extra werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierbij heeft u de vrijheid om jaarlijks van model te wisselen.

“Het gebruik van middelen tegen ratten en muizen op basis van anticoagulantia (bloedverdunners) mag in de toekomst alleen in een strikt geïntegreerd plaagdierbeheerssysteem (IPM) worden toegepast.”

 

– CTGB
Bron: CTGB (2018)

Het gebruik van middelen tegen ratten en muizen op basis van anticoagulantia (bloedverdunners) mag in de toekomst alleen volgens een strikt geïntegreerd plaagdierbeheerssysteem (IPM) worden toegepast.

 

– CTGB
Bron: CTGB (2018)

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Het collectief voor Ongediertebestrijding wordt niet in samenwerking met Verus, VOS/ABB, VGS, LVGS, VBS en ISBO uitgevoerd.

Menu