Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php on line 354 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php on line 360 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php on line 366 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php on line 372 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php on line 378 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php on line 384 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php:354) in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 549 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-client/includes/class.user.php:354) in /customers/c/4/3/schoolinkoop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 557 Telefonie voordelig en kwalitatief inkopen met Schoolinkoop
Telefonie

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Inkopen vaste en mobiele telefonie

Inkopen vaste en mobiele telefonie

In 2019 start Schoolinkoop een inkooptraject voor vaste en mobiele telefonie. Denk hierbij niet alleen aan de kosten die gemoeid zijn met het gebruik van belminuten of MB’s,

maar ook aan de lease/aankoop van toestellen en de garantieafhandeling. Inschrijven op dit traject is vanaf nu mogelijk via bovenstaande knop!

In 2019 start Schoolinkoop een inkooptraject voor vaste en mobiele telefonie. Denk hierbij niet alleen aan de kosten die gemoeid zijn met het gebruik van belminuten of MB’s, maar ook aan de lease/aankoop van toestellen en de garantieafhandeling. Inschrijven op dit traject is vanaf nu mogelijk via bovenstaande knop!

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en wordt u volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als u vóór 17:00 bestelt, wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan duurzame producten en dienstverlening. Ook bij telefonie zullen wij voor u op zoek gaan naar een duurzame oplossing.

Service

U krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot u tevreden bent. U kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. De dispensers worden op bruikleen geleverd. Wij monitoren voor u de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. U kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

Dashboard

Schoolinkoop zorgt dat u middels een dashboard inzicht krijgt in het totale en individuele verbruik van belminuten en data. U heeft online inzicht in de actuele status van een order en u ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

“Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.”

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Het collectief voor koffiemachines wordt niet in samenwerking met Verus, VOS/ABB, VGS, LVGS, VBS en ISBO uitgevoerd.

Menu