Kantoorartikelen
Wat wil je doen?

Binnenkort besparen

Doe je mee aan dit nieuwe collectief?

  • Leverancier wordt gezocht
  • Hoge korting
  • Gratis levering
  • Volgende werkdag levering
  • Kosteloos deelnemen

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Meer over dit collectief

Direct Besparen

Samen inkopen bij Lyreco

  • Leverancier gecontracteerd
  • Hoge korting
  • Gratis levering
  • Volgende werkdag levering
  • Kosteloos deelnemen

Hoe ga je besparen op kantoorartikelen

Kantoorartikelen van Lyreco

In mei 2022 start Schoolinkoop een collectieve Europese aanbesteding voor kantoorartikelen. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten kan leveren. Naar verwachting is de aanbesteding medio januari 2023 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten. 

Als onderdeel van de aanbesteding heb je een krachtige positie en kun profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Schoolinkoop. Zodra de aanbesteding is afgerond kun je ook  deelnemen aan dit contract. 

In mei 2022 start Schoolinkoop een collectieve Europese aanbesteding voor kantoorartikelen. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten kan leveren. Naar verwachting is de aanbesteding medio januari 2023 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten. 

Als onderdeel van de aanbesteding heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Schoolinkoop. Zodra de aanbesteding is afgerond kun je ook  deelnemen aan dit contract. 

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleiden we de implementatie en ontzorgen we je volledig met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen een werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de producten zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon bij de leverancier. Iedere gestelde vraag wordt gevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Prijzen & indexatie

In de aanbesteding is door de projectgroep een kernassortiment samengesteld met maximale korting. Wij monitoren de indexatie van de prijzen door de leverancier zodat deze verloopt conform de gemaakte afspraken in de aanbesteding.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

Dashboard

Je kunt het verbruik monitoren middels speciaal voor jouw school ingerichte managementrapportages. Hierin is de afname ingedeeld naar producten en artikelgroepen per periode en locatie.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europese aanbesteden. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

“Centrale inkoop is efficiënter
en dat levert geld op.”

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Centrale inkoop is
efficiënter en dat
levert geld op.

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Met Schoolinkoop tienduizenden euro’s besparen

De Onderwijsspecialisten is een organisatie met scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio’s Arnhem, Stedendriehoek (rond Apeldoorn, Zutphen en Lochem), Zuidwest-Veluwe, de Liemers en de Achterhoek. Op de 21 scholen zitten in totaal circa 3000 leerlingen.

In het bestuurskantoor in Arnhem vertelt coördinator facilitair beheer Ab Michielsen over het voordeel dat zijn organisatie met Schoolinkoop bereikt. “Het is niet altijd zo dat artikelen via Schoolinkoop de allergoedkoopste zijn, maar als we ze centraal inkopen, kunnen we veel, heel veel administratief werk voorkomen.”

De heer Michielsen geeft het voorbeeld van scholen die liever zelf bij winkels in de buurt kantoorartikelen kopen. “Misschien dat de pennen daar net wat goedkoper zijn. Zo kun je misschien een paar tientjes besparen. Mooi meegenomen, zou je denken. Maar het verwerken van alle bonnetjes kost ons veel meer. Bovendien kunnen medewerkers van scholen hun uren en daarmee het geld van de organisatie nuttiger besteden als de inkoop centraal gaat. Het plaatje is dus breder dan de prijs van de producten alleen.”

Tienduizenden euro’s
Er kan nog niet gezegd worden hoeveel De Onderwijsspecialisten precies kan besparen nu de organisatie sinds februari van dit jaar is aangesloten bij Schoolinkoop, maar het zijn volgens hem zeker tienduizenden euro’s per jaar.

Het gaat niet alleen om een besparing op de administratie. “De prijzen van artikelen die deel uitmaken van het kernassortiment zijn beduidend lager dan we voorheen betaalden. Op een pak kopieerpapier bijvoorbeeld besparen we 25 cent. Met een afname van 50 pallets per jaar is dat alleen op papier al een mooie besparing. Zo houden we meer geld over voor goed onderwijs.”

De Onderwijsspecialisten verdient met de besparing via Schoolinkoop het lidmaatschap van VOS/ABB dubbel en dwars terug. Ook dat is natuurlijk meer dan mooi meegenomen!

Tekst: Martin van den Bogaerdt, Naar School! (Magazine VOS/ABB)

De Onderwijsspecialisten is een organisatie met scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio’s Arnhem, Stedendriehoek (rond Apeldoorn, Zutphen en Lochem), Zuidwest-Veluwe, de Liemers en de Achterhoek. Op de 21 scholen zitten in totaal
circa 3000 leerlingen.

In het bestuurskantoor in Arnhem vertelt coördinator facilitair beheer Ab Michielsen over het voordeel dat zijn organisatie met Schoolinkoop bereikt. ‘Het is niet altijd zo dat artikelen via Schoolinkoop de allergoedkoopste zijn, maar als we ze centraal inkopen, kunnen we veel, heel veel administratief werk voorkomen.’

Michielsen geeft het voorbeeld van scholen die liever zelf bij winkels in de buurt kantoorartikelen kopen. ‘Misschien dat de pennen daar net wat goedkoper zijn. Zo kun je misschien een paar tientjes besparen. Mooi meegenomen, zou je denken. Maar het verwerken van alle bonnetjes kost ons veel meer. Bovendien kunnen medewerkers van scholen hun uren en daarmee het geld van de organisatie nuttiger besteden als de inkoop centraal gaat. Het plaatje is dus breder dan de prijs van de producten alleen.’

Tienduizenden euro’s
Michielsen kan nog niet zeggen hoeveel De Onderwijsspecialisten precies kan besparen nu de organisatie sinds februari van dit jaar is aangesloten bij Schoolinkoop, maar het zijn volgens hem zeker tiendui- zenden euro’s per jaar.

Het gaat niet alleen om een besparing op de administratie. ‘De prijzen van artikelen die deel uitmaken van het kernassortiment zijn beduidend lager dan we voorheen betaalden. Op een pak kopieerpapier bijvoorbeeld besparen we 25 cent. Met een afname van 50 pallets per jaar is dat alleen op papier al een mooie besparing. Zo houden we meer geld over voor goed onderwijs.’

De Onderwijsspecialisten verdient met de besparing via Schoolinkoop het lidmaatschap van VOS/ABB dubbel en dwars terug. Ook dat is natuurlijk meer dan mooi meegenomen!

Tekst: Martin van den Bogaerdt, Naar School! (Magazine VOS/ABB)

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Menu