Alles zonder zorgen geregeld

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Over Schoolinkoop

Schoolinkoop is in 2012 opgericht om scholen te ontzorgen met collectieve inkoop van producten en diensten. Hieraan kunnen scholen van profielorganisaties Verus, VBS, VGS, LVGS, ISBO en VOS/ABB kosteloos deelnemen. Door deel te nemen aan het collectief kunnen scholen hun krachten bundelen en daarmee een sterke inkooppositie in de markt verkrijgen. Dankzij de collectieve inkoop zijn scherpere prijzen te realiseren op kwalitatief goede producten. Daarnaast nemen de administratieve en logistieke lasten drastisch af en besparen scholen veel tijd doordat Schoolinkoop de Europese aanbesteding begeleidt en het contractmanagement uitvoert.

Kantoorartikelen

Schoolinkoop begon in 2012 met de collectieve inkoop van kantoorartikelen door het faciliteren van een Europese aanbesteding. Vier jaar later werd (verplicht) een nieuwe Europese aanbesteding uitgeschreven, dit heeft tot een contract met Lyreco geleid waar scholen nog steeds bij kunnen aansluiten. Bij deelname kan een gemiddelde school met dit contract tot zo’n 40% besparen op de uitgaven aan kantoorartikelen van goede kwaliteit met goede service.

Sanitaire producten

In 2017 heeft Schoolinkoop in samenwerking met profielorganisaties Verus, VBS, VGS, LVGS, ISBO en VOS/ABB de centrale inkoop van sanitaire producten verzorgd voor leden van de profielorganisaties. Ook hierbij is gewerkt volgens de Europese aanbestedingsrichtlijnen. Deze aanbesteding heeft geleid tot een contract met Initial. Scholen kunnen op dit moment nog deelnemen om ook te profiteren van de kwalitatieve producten, goede service en scherpe prijzen die door de krachtenbundeling zijn ontstaan.

Duurzame afvalverwerking

Begin 2019 gaat Schoolinkoop ook duurzame afvalverwerking collectief aanbesteden. Hiervoor zoekt schoolinkoop een partij die goede kwaliteit levert tegen de beste prijzen. Daarnaast wordt van deze partij verwacht dat scholen geadviseerd en ondersteund worden bij het scheiden van afval. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bewustwording bij personeel en leerlingen. Inschrijven voor dit traject is nu mogelijk, zo werken we gezamenlijk aan een duurzame toekomst.

Meer over Schoolinkoop? Bekijk de FAQ of neem contact met ons op.

Start ook met besparen!

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Menu