Leveranciers

“Working together for tomorrow
Lyreco, Schoolinkoop en de deelnemende scholen werken effectief samen om het inkoopproces efficiënter in te richten en/of te verduurzamen, met een lange termijnvisie werken wij allen samen aan een betere en schonere toekomst.”

Bob Barmentlo
Lyreco, Accountmanager

“Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Net als Schoolinkoop!!!”

Tamara Vogelij
JoJo Tours, Bedrijfsleider

“Een fijne samenwerking kan alleen als er wederzijds vertrouwen is. Schoolinkoop werkt, na een gedegen selectie, op veel vlakken samen met Lyreco zo ook op het gebied van koffie. Samen met Schoolinkoop inventariseren wij de wensen van de klanten/leden en Lyreco werkt altijd een op maat gesneden voorstel uit. Resultaat is dan ook altijd een tevreden klant.”

Bert Vos
Lyreco Coffee Solutions, Accountspecialist Coffee & Tea / SCA Certified Barista

“Met Schoolinkoop werken we naar alle tevredenheid samen binnen het onderwijs. Een kundige partij die past bij de pro-activiteit waar Veenman ook voor staat.”

Michel Schipper
Veenman, Account Director

“Per 1-10-2019 is onze samenwerking gestart. Inmiddels zijn de contracten uitgegroeid in aantal maar ook in de diensten die wij vanuit Renewi kunnen aanbieden.
Ook tijdens de Corona periode hebben we samen met Schoolinkoop naar de meest klantgerichte oplossing gezocht. Ging dan met name om de aanpassingen van de abonnementen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Schoolinkoop en Renewi. Wij merken dat dit onderwerp ook leeft onder de scholen. Schoolinkoop levert hierin een positieve bijdrage en is ook zeker een aanjager.

Per 1-10-2022 hebben Schoolinkoop en Renewi de samenwerking kunnen uitbreiden met een mooi nieuw contract. De eerste implementaties zijn inmiddels uitgevoerd en de komende maanden sluiten er meer schoolgroepen bij aan. Ook dit contract gaan we samen met Schoolinkoop beheren en verder uitbreiden. We gaan de komende jaren voor een duurzame toekomst. “Minder Nieuw Meer Renew”

Arjan van den Bos
Renewi, Key Accountmanager

“Schoolinkoop is dé partij die waarde hecht aan de belangen van scholen. Ze zijn bereid om voor iedere school een stap extra te zetten. In die ambitie herkennen we ons: een mooie match met Cloudwise dus!”

 

Jim Roos
Cloudwise, Teamlead Sales & Marketing

“Eind 2021 zijn Schoolinkoop en Gebo Tours een samenwerking aangegaan. Schoolinkoop is altijd bereid om mee te denken en er is prettig contact, waardoor wij gezamenlijk geslaagde uitjes kunnen plannen voor de scholen.”

 

Lars Gruben
Gebo Tours, Commercieel Manager

“Onze samenwerking met Schoolinkoop is heel positief. Schoolinkoop houdt goed rekening met zowel de wensen van de klant als vervoerder. In tijden van de grote vraag en krapte op de arbeidsmarkt was er wederzijds begrip voor elkaars situatie en werd altijd gezocht naar de meest klantgerichte oplossing.”

Jeroen Rengers
Betuwe Express, Contractmanager