Sanitaire producten voor uw school

Sanitaire producten van CWS

Sanitaire producten van CWS

Schoolinkoop koopt alle sanitaire producten in bij CWS; een marktleider op het gebied van sanitaire hygiëne. CWS heeft veel ervaring in de (Nederlandse) onderwijsmarkt, heeft bijna 1500 medewerkers en

bedient circa 50.000 klanten. Sinds 2017 werkt Initial samen met CWS in een joint venture, gezamenlijk zijn Initial en CWS nog beter in staat om de klant optimaal te bedienen.

Schoolinkoop koopt alle sanitaire producten in bij Initial/CWS; een marktleider op het gebied van sanitaire hygiene. Initial/CWS heeft veel ervaring in de (Nederlandse) onderwijsmarkt, heeft bijna 1500 medewerkers en

bedient circa 50.000 klanten. Sinds 2017 werkt Initial samen met CWS in een joint venture, gezamenlijk zijn Initial en CWS nog beter in staat om de klant optimaal te bedienen.

Ons sanitair assortiment

Het assortiment bestaat uit:
Dispensers zoals handdrogers, zeepdispensers, toiletrolrolhouders en luchtverfrissers. Hierbij horen ook de supplies voor deze dispensers zoals katoenrollen, papieren handdoekjes, zeepflacons en toiletpapier. Daarnaast bestaat de aanbesteding ook uit overige producten als toiletborstels en hygiëneboxen.

De werkwijze van CWS
CWS levert nieuwe dispensers in bruikleen en is verantwoordelijk voor de montage hiervan. De bestaande dispensers worden kosteloos vervangen door CWS.

Het assortiment bestaat uit:
Dispensers zoals handdrogers, zeepdispensers, toiletrolrolhouders en luchtverfrissers. Hierbij horen ook de supplies voor deze dispensers zoals katoenrollen, papieren handdoekjes, zeepflacons en toiletpapier. Daarnaast bestaat de aanbesteding ook uit overige producten als toiletborstels en hygieneboxen.

De werkwijze van Initial 
Initial/CWS levert nieuwe dispensers in bruikleen en is verantwoordelijk voor de montage hiervan. De bestaande dispensers worden kosteloos vervangen door Initial/CWS.

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

CWS beschikt over een MVO-keurmerk als erkenning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dispensers en verbruiksartikelen zijn geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden dispensers preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. De dispensers worden op bruikleen geleverd. Wij monitoren voor indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

Dashboard

CWS zorgt voor het voorraadbeheer, daarmee garandeert Initial voldoende voorraad. Je hebt online inzicht in de actuele status van een order en je ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

“Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.”

 

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten

Het scheelt ons zeker tienduizenden euro’s per jaar. Bovendien kunnen we door centraal in te kopen heel veel administratief werk voorkomen.

– Ab Michielsen
Coördinator facilitair beheer
De Onderwijsspecialisten