Schoonmaak

Inkoop van schoonmaak

Inkoop van schoonmaak

In april 2022 is Schoolinkoop een collectieve Europese aanbesteding voor schoonmaak gestart. Deze aanbesteding is uitgevoerd en gegund aan CSU! Met een adaptieve werkwijze, innovatieve daadkracht en ruim 50 jaar ervaring levert CSU een hoog niveau van dienstverlening. Daarnaast voorzien zij ruim 260 onderwijsinstellingen in Nederland met in totaal meer dan 1.300 locaties. 

Als onderdeel van het collectief kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Schoolinkoop. Twijfel je nog of je mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

In april 2022 start Schoolinkoop een collectieve Europese aanbesteding voor schoonmaak. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs efficiënt en effectief de schoonmaak kan uitvoeren in scholen. Naar verwachting is de aanbesteding medio oktober 2022 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten aan het collectief. 

Als onderdeel van de aanbesteding heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Schoolinkoop. Twijfel je nog of je mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

CSU_Schoonmaak_Onderwijs_Schoolinkoop

Hygiëne voor scholen

De afgelopen jaren hebben we gezien dat hygiëne steeds belangrijker wordt. Het gaat dan niet alleen om het wassen van je handen maar ook om een schone leer- en werkomgeving. Zo zorgen we ervoor dat alle deurklinken, kranen en vloeren schoon zijn. 

Met de collectieve inkoop van schoonmaak zorgen we ervoor dat we een omgeving creëren waar iedereen zich welkom voelt en bijdraagt aan een betere, duurzame samenleving. Dit doen we natuurlijk zo voordelig mogelijk door het collectief in te kopen.

De afgelopen jaren hebben we gezien dat hygiëne steeds belangrijker wordt. Het gaat dan niet alleen om het wassen van je handen maar ook om een schone bezoeker- en werkomgeving. Zo zorgen we ervoor dat alle deurklinken, kranen en vloeren schoon zijn. 

Met de collectieve inkoop van schoonmaak zorgen we ervoor dat de werknemers zich kunnen focussen op de educatie van de leerlingen zonder zich zorgen te maken om het vuil in het gebouw. Dit doen we natuurlijk zo voordelig mogelijk door het collectief in te kopen.

Kwaliteit & Gemak

Alle diensten zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de schoonmaak zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je vragen. Iedere gestelde vraag wordt gevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Prijzen en indexatie

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor de glazenwassers, het vloeronderhoud en andere benodigdheden en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt hebt.

Facturatie

Facturatie vindt ieder kwartaal plaats. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.